Hälsa till Dig

Hälsa till Dig

Hej på er allihopa och välkomna till bloggen. Som ni vet är jag en person som behöver stanna upp och rikta blicken inåt. Det gör jag väldigt gärna genom att ge mig ut i naturen och fotografera både djur och natur, men så finns det något annat som jag gör av omtanke om mig själv, och det är att jag går regelbundet på massage i Ljusdal och jag går då till företaget Hälsa till Dig. 

Det här är ett företag som är precis i min smak eftersom hon som har företaget är utbildat medium, healer, spa-terapeut och friskvårdsmassör, och hon har liksom jag ett intresse för livets lite djupare dimensioner av tillvaron. Jag vet att det finns dem som går till Hälsa till Dig för att få andlig vägledning ifrån andra sidan, men detta har inte jag gjort ännu men vi får se, kanske jag gör det så småningom. Hur som helst så ville jag mest säga till er att jag mår väldigt gott av att få massage i Ljusdal när jag kommer till Hälsa till Dig, och redan när jag kliver innanför dörren så slår det mig att det är en så avslappnande atmosfär. Jag vet att massage är väldigt bra för stressade själar och för dem med ont i kroppen, och jag vill så gärna att även ni ska få må lika bra som jag gör och därför hoppas jag att ni kommer att gå till Hälsa till Dig för att få massage eller någon annan behandling. Jag tror inte det var något mer jag skulle berätta om det här men och jag hoppas att ni tyckte det var ett intressant inlägg. 


Kommentarer är stängda.