Gillar ni konst?

Gillar ni konst?

Hej på er alla mina läsare och välkomna in till mig på min blogg den här eftermiddagen som nu håller på att övergå i kväll. Jag hoppas att ni alla haft en trevlig dag och att ni har möjlighet till att tagga ner en stund innan middagen ska lagas. I det här inlägget tänkte jag att jag skulle prata med er om ett företag som säljer konst i Luleå som heter Malins målningar, och det är det här företaget som jag vänt mig till när jag var i behov av att skaffa en tavla som jag tycker så mycket om. 

Det här är ett företag med försäljning av konst i Luleå, och den som uppskattar att pryda sitt hem med vackra tavlor har sannerligen mycket att hämta genom att kontakta Malins målningar. Jag har många vackra motiv på väggarna, fotografier som jag själv har tagit på både djur och sedan även naturmotiv. Det började när jag var student och inte hade råd att köpa tavlor. Nu med en fast inkomst varje månad så vill jag gärna lägga pengar på att få ett vackert hem och det var därför jag vände mig till Malins målningar eftersom företaget erbjuder alla i Luleå vacker konst. Hos Malins målningar finns det konst i olika utföranden och prisklasser, så därför finns det konst egentligen för alla här i Luleå oavsett om man är fattig eller rik. Jag är så glad för den här tavlan jag har köpt och jag hoppas att ni ska få upp ögonen för just det här företaget, och jag rekommenderar er att ni hör av er till Malins målningar, så kan ni snart ha vacker konst hemma ni också. 


Kommentarer är stängda.