Med hjälp av en grävmaskin ordnades både husgrunden och avloppet

Med hjälp av en grävmaskin ordnades både husgrunden och avloppet

Det är nu juletider i ordets rätta bemärkelse, för om några dagar är det julafton och det blir första julen jag tillbringar i mitt nybyggda hus i Berg. Snön ligger så vit och fin ute i naturen och en gran med röda kulor och glitter står på hedersplats i vardagsrummet. Jag tänkte att jag skulle ta och berätta för er om ett företag, ett företag ni kan läsa mer om här, som heter Basses Allservice. Det är ett företag för alla dem som behöver hjälp med en grävmaskin, till exempel om man behöver hjälp med husgrunder i Berg med omnejd eller om man behöver hjälp att gräva för avloppet till exempel.  

Förra året vid den här tiden var jag på jakt efter en tomt, och jag fann ju en här i Berg. När jag hade köpt tomten behövde jag ett företag som hjälper till med husgrunder i Berg, och då valde jag att vända mig till Basses Allservice, ett företag som jag blivit rekommenderad att vända mig till av folk här på bygden. Basses Allservice hjälpte mig både med husgrunden, och de grävde även för avloppet när de ändå var i farten. Det här är ett företag som verkligen kunde sin sak och jag är så tacksam till att jag fick det här företaget som tips utan lokalinvånare. Jag kommer ju från en stad 50 mil söderöver och hade ingen aning om vem som har kompetensen till att hjälpa till med avlopp och husgrunder i Berg. Jag tänker mig nu att det kan vara någon av er som skulle behöva hjälp med avlopp eller en husgrund, gör då som så att ni tar och hör av er till Basses Allservice för de kommer att kunna ge den hjälp ni behöver till moderata priser. 


Kommentarer är stängda.